Conturarea tip clown este o tehnica noua de make-up si este cel mai bun lucru inventat vreodata. Dovedit.

clown

 

Este larg înțeles că, conturarea este una dintre cele mai dificile tendințe de frumusete- și pe bună dreptate asta.O tehnica care implica produse de make-up ce trebuie amestecate cu maiestrie intre ele pentru a crea impresia unor pometi brici de ascutiti si o linie a fetei perfect sculptata, este extrem de popular, cu stele.

Kim Kardashian mereu isi arata pozele ei uimitoare “inainte si dupa”, pe Instagram, in timp ce actritele Megan Fox si Nicole Kidman sunt de asemenea fane.

Dar inca suntem aproape sa fim la fel de incredibili precum tanara americana YouTuber BellaDeLune care a adaugat aceasta noua definitie pe caracteristicile sale faciale.

Frumoasa blogarita a dus aceasta tehnica a conturarii la un alt nivel, facandu-se pe sine sa arate ca inaintea unui spectacol de circ, aratandu-le urmaritorilor cum sa amestece perfect cosmeticele intre ele.

Vedeti despre ce vorbim?

Clown conturarea a iesit la lumina, cand BellaDeLune- numele ei adevarat fiind Esther Isabel Amado Romo- a incarcat un filmulet scurt pe Instagram impreuna cu colega ei de blog Makeup By Alo.

“Este atat de simplu, Culoare corecta si extrema, iluminare si contur; cu @makeupby_alo, asteptati, ce extrem!??!!?” a mentionat ea.

In micul filmulet pot fi vazute fetele cum isi acopera imperfectiunile cu o multime de cosmetice colorate. BellaDeLune a devenit imediat un clown cu obrajii rosii si cu um emoticon din cosmetice pe frunte, in timp ce restul fetei completa lookul tirbal cu dungi si inimioare.

Makeup By Alo stii de asemenea cum sa-si contureze fata care arata ca un craniu de zahar.

Filmuletul original a creat o intreaga agitatie online, fapt care a determinat-o pe BellaDeLuna sa posteze mai multe poze si filmulete cu ea si transformarile ei. “Asta e asa <<omfg>> si asa de frumos”, spune entuziasmata una dintre urmaritoarele ei, in timp ce alta adauga: “mi-as dori sa fiu la fel de buna la asta ca tine intr-o zi. Esti uimitoare”.

Dupa ce a fost inundata cu o multime de cereri pentru un alt filmulet “cum sa”, s-a decis sa incarce un tutorial intreg pe pagina ei de YouTube. Pana acum are peste 82.000 de vizualizari.

BellaDeLuna mai spune ca: “Personal, nu pot sa va spun de cate ori mi s-a spus ca sunt un clown si multe alte porecle, si a fost urat, dar asa am reusit sa fac asta o forma de arta. Am facut asta, doar ca asa va arat cum arata un adevarat “payasa”; folosind sensul spaniol al cuvantului clown.